Objectius

Els Esplai-Casals-Campus del Club Malibú Esportiu tenen com a objectiu el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa. Aquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecte, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes…). És un campus obert a socis i no socis.

L’esplai d’estiu sempre es portarà a terme a les instal·lacions del Club Malibú Esportiu, excepte a les excursions les quals són optatives.

Els Esplai-Casals-Campus del Club Malibú Esportiu tenen lloc durant el més de juny, juliol, final d’agost amb inicis de setembre, Desembre i abril-maig, segons caigui la Setmana Santa.ESPLAI D'ESTIU - ESPLAI SETEMBRE - ESPLAI NADAL - ESPLAI SETMANA SANTA

Les activitats tenen un model bàsicament esportiu, fent servir els mètodes pedagògics adients per a cada edat. S´han inclòs en el projecte continguts d’anglès per donar una mica de relleu a tanta activitat física i treballar aquest idioma de manera global.

Els objectius generals són els següents:

  • Crear un marc d’oci i diversió, sense oblidar aspectes d’aprenentatge, on les nenes i els nens puguin passar s’ho bé i aprendre al mateix temps.
  • Oferir activitats adaptades i dinamitzadores, que mantinguin viu l’interès dels participants.
  • Iniciar i donar a conèixer diferents activitats, per tal que experimentin i descobreixin noves possibilitats de jocs, esports i material.
  • Posar a l’abast de nois i noies, el coneixement de la natura i el seu entorn.
  • Potenciar el seu nivell de relació i contacte amb nous companys, fora del seu entorn habitual.
  • Fer que coneguin, entenguin i respectin les normes de funcionament de les activitats.

Club Malibu Esportiu. Esplai a Sabadell centre

 


Més informació: 93 726 55 23
www.malibuesportiu.com
Facebook Malibu Esportiu